Szerintetek a kettő telefon közül melyika jobb?
Figyelt kérdés
Zenét hallgatni, netezni, olvasgatni akarok max. Szóval fényképezőgép pl abszolút nem mozgat. Többet meg nem akarok nagyon kiadni telefonra, mert nem érzem szükségét.
2016. jan. 2. 14:26
1/5 anonim válasza:
erre mind a kettő jó, de ilyen árkategóriában szerintem inkább a lumia-t, jobb mint egy nevenincs olcsó android ami pár hét/hónap múlva használhatatlan lesz.
2/5 anonim válasza:
Döntsd el android kell vagy wp. Aztán eszerint válassz.
Semmivel sem rosszabb a Doogee mint más márkák.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
nem tudom egyébként, nem értek hozzá, hogy melyik a jobb, vagy miben más.
2016. jan. 2. 17:43
4/5 anonim válasza:
abban más, hogy az egyik android a másik windows phone. Androidra több az alkalmazás, személyre szabhatóbb. Windows phonenak meg nagyobb a támogatottsága, szoftverfrissítés, meg nem valószínü, hogy lelassut pár hét után, mint ahogyan az olcsóbb androidok szoktak.
5/5 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a segítséget.
2016. jan. 2. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!