Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxi tab a-n szeretn...

Samsung galaxi tab a-n szeretnék excelt kezelni miért nem megy?

Figyelt kérdés
Még új a tablet így elég béna vagyok. Kaptam emailben egy excel táblázatot amit kitöltve kellene visszaküldenem. De nem enged beleirni. Azt írja ki hogy csak olvasható mert régebbi excelbe készítették... akkor most mi van ennyit ér a tab hogy még dolgozni se tudok rajta? Mit tudok vele csinálni?

2016. jan. 2. 10:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy tab alapjában véve nem munkára való. Amúgy meg valószínűleg ezt az excel fájlt pc-n a legfrissebb office-szal se tudnád szerkeszteni.

Esetleg megpróbálhatsz több alkalmazást ami kezeli az excel fájlokat. Talán valamelyik szerkeszteni is tudja.

2016. jan. 2. 10:40
 2/7 Kőváry Orsolya ***** válasza:
Ezzel próbáld [link]
2016. jan. 2. 10:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez a programom van rajta... akkor nem tudok mit kezdeni vele?
2016. jan. 2. 10:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a wps office-t, poláris office-t, documents to go-t meg ilyesmit.
2016. jan. 2. 11:01
 5/7 anonim ***** válasza:
2016. jan. 2. 12:56
 6/7 anonim ***** válasza:
officesuite pro, én tableten csináltam tételt, prezentációt stb.
2016. jan. 7. 14:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Sikerült megoldani.
2016. jan. 8. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!