Miért tölt le alkalmazásokat a telefonom magától?
Pár napja kezdődött, hogy a telefonom (OpenDott) alkalmazásokat kezdett magától letölteni. Egy nap van, hogy 6 új appot is találok. Hogy lehet ezt megszüntetni? Vírust nem talált a vírusirtó. Security 360 volt rajta, de már azt is letöröltem, mert rengeteg frissítése volt, és kb. azzal egyidőben kezdődött a jelenlegi probléma is. A helyzet nem javult. Visszaállítottam gyári állapotra, de így sem változott, ezen kívül a Launcher3 program sem fut rendesen. Alkalmanként egy fehér képernyőn bejön egy Launcher loading felirat, és lefagy a telefon. Kényszerleállítás után ideig óráig használható a telefon, letiltani pedig nem tudom a programot, hiába nem ez a program az alapértelmezett.
Mit tudok tenni?
Nekem most az van hogy a telómról letöröltem 2 hónapja egy kecskés játékot
Amit a google playről már leszedtek (mountain goat mountain a játék neve) és manapság csak apk-s weboldalakról lehet letölteni (aki nem érti annak csak annnyi,hogy trükközni kell). És van az a bug az androidba hogy néha egy eltávolított alkalmazás ikonja megmarad egy android fejjel a képeként. Amikor telóm úgy gondolta, hogy visszatölti akkor az android fej helyett az alkalmazás tényleges képe jelent meg. Ez az alkalmazás nem menti el az adataidat a játékban még google play játékokkal sem amikor megnyitottam onnan kezdtem ahonnan abbahagytam. A te eseted valami pénzéhes hacker lehet mert olyan appokat tölt le a telódra amik reklámozzák magukat és lehet hogy ezert pénzt kap. Vidd el szervízbe a telódat ha nem segít egy vpn program se.
Az én esetemben csak félig törölte le az alkalmazást ezért helyreállította a forráskódja szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!