Kínai, JiayuG2 (2mag, 1,2GHz, 4", IPS)vagy 2 éve teszi hibátlanul a dolgát, ha kell 8 nap készenlét), aztán 1 éves G2F, 4 mag, 1,3GHz 4,3", az is hibátlan, ott pihen a szekrényben, használtam 2 hónapig, most tartalék.
Az elsőből 3 van a családban, balesetek miatt cseréltem már 2 LCD-t, 3 érintőt, szintén Kínából, még van egy tartalék garnitúrám.
Nagyobb telefont nem vagyok hajlaNDÓ HORDOZNI!
Hihetetlen supportja van az XDA-n is.. Úgy szabom át ahogy akarom, de alapból is jó...
Xperia T-m van.
Elégedett vagyok vele, főleg hogy XDA-n van hozzá CM12-1-es rendszer, atom stabil. Nekem teljesen megfelel egyelőre ez a telefon, nem a leggyorsabb, de alapvetően bőven használható, fotózgatni, útközben filmezni teljesen megfelelő.
Ha vennék, akkor használtan nézelődnék régebbi csúcs modellek közül.
Galaxy note 2
Majd lecserélem Note 5re.
Jiayu G3 - nem gondoltam volna, hogy ilyen népszerű a márka :)
Anno 45 ezerért vettem mindennel együtt, Kínából. Lassan három éves, jól kiszolgált. Amíg megy, addig használom, követni valami középkategóriás fogja - reményeim szerint OnePlus vagy Xiaomi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!