Beépített akkumulátoros telefonnak ha tönkremegy az aksija azt tudják cserélni?
Figyelt kérdés
Alcatel One Touch Idol 2 mini S - ről van szó. Szervízben tudják cserélni, vagy egyből kuka a telefon?
Mert az a baja, hogy feszt ki, meg bekapcsol a telefon, alkalmazások tűnnek el. Valamint az akku szintje pl.: 90% ki meg be kapcsol, utána csak 14 %. Aztán megint ki-be kapcsol már 40 %. Nah ez a helyzet. Lehet hogy inkább szoftverfrissítés kellene neki?
2015. dec. 31. 09:43
1/2 anonim válasza:
igen, szerviz tudja, de alkatrésszel együtt gyakran nem éri meg, mert a telefon használt árával vetekszik a csere ára.
2/2 Lájsz válasza:
Ha alkalmazásaid tűnnek el,illetve a bekapcsolások után ilyen váltakozó értékeket látni,elsőként hard reset,majd ha nem segít,frissítése a készüléknek. A leírtak nagyon szoftveres hibának tűnnek. Az akku cserét ha aktuális kérdezd meg több szervíztől is,az árak nagyon változóak,leginkább az egyes szervizesek hangulatától függ. Tudom,mert én is az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!