Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel One Touch Idol 2s...

Alcatel One Touch Idol 2s vagy Huawei Ascend G620s?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb telefon és melyiket érné meg jobban megvenni?

Dícséretek vagy kritikák a két telefonnal kapcsolatban érdekelne!

2015. dec. 30. 14:30
 1/5 anonim ***** válasza:

lassan fél éve van g620s -m, nekem teljesen bevált.

smart tv-vel is összelehet kötni wifin keresztül, van minden ami szükséges.

aránylag jól fotóz, többnyire a játékok is elmennek rajta, talán az ilyen többszáz megás v gigás játékok akadnak csak.

nem szokott lefagyni, az aksija teljesen jól bírja.

LTE (4g)-s, nem úgy mint az alcatel.

HD kijelző, remek betekintési szöggel és nappal is tökéletesen látható, a fényérzékelő jól működik.

alcatelhez hasonlítva pár dologban jobb is.

Egyébként én a telekomtól vettem, ajándék philips bluetooth-os hangszóróval. :)

2015. dec. 30. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is a Huawei-t ajánlom! Nem sok különbség van köztük, a lényeg: kicsivel gyorsabb processzor és grafikus chip, kicsivel jobb hátlapi kamera, nagyobb felbontású előlapi kamera, ráadásul Androidosokból a Huawei csinálja a legstabilabb telefonokat, amik szinte sose akadnak és nagyon ritkán fagynak!

Az Alcatel egyetlen előnye a nagyobb akksi, de azért a Huawei üzemidejére sem lehet panasz.

2015. dec. 30. 15:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem alcatel van, teljesen rendben működik.

Szintén IPS HD kijelzője van, betekintési szögek jók, fényereje kimagasló a kategóriájában, 522 nit-es fényereje van a huawei 368-ával szemben.

A kínaiak belepakoltak mindent amit lehetett, értesítési leden keresztül az automatikus fényerő szabályzón át az NFC-ig minden benne van. Szemben a #1-es hozzászóló állításával a készülék 4G/LTE képes.

Számomra két negatívuma van, a frissítés, és a kamera.

A mai napig 4.3 Lolipop van rajta, és esély sincs arra hogy valamikor frissítés érkezne rá. Mondjuk az enyém szolgáltatói, lehet ez az oka.

A fényképező nappali fényviszonyok mellett még elmegy, de beltérben vagy gyenge fényviszonyok között már igencsak hagy kívánnivalót maga után. Videófelvétel dettó, ráadásul olyan halk, mintha némafilmet rögzített volna az ember.

Ettől függetlenül (vagy pont ezek miatt) ha most kellene a kettő közül választanom ugyanazért az pénzért, a huawei-t választanám.

2015. dec. 30. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:

*bocsánat, már meg vagyok keveredve, nem 4.3 lolipop, hanem 4.3 Jelly Bean.

:)

2015. dec. 30. 15:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!