Milyen telefont kérjek?
Figyelt kérdés
Születésnapomra szeretnék egy okostelefont.Nem túl drágát, de azért legyen jó kamerája,lehessen netezni rajta,stb. Milyen lenne az elvárásaimnak megfelelő telefon?Lehetőleg Samsungot szeretnék.2015. dec. 30. 12:20
2/9 A kérdező kommentje:
Jó kamera,lehessen netezni rajta.
2015. dec. 30. 12:30
4/9 anonim válasza:
A Samsung Galaxy S3 Neo az egyik legjobb Androidos, ami úgy 50 ezer alatt kapható, nem tudom, ez az ár belefér-e. A Snapdragon 410-es proci a legjobb az alsóbb kategóriában, 1.5 GB ram nem mondható gyengének, HD-kijelző, a kamerája pedig abszolút a legjobb, legszebb képeket csinálja ilyen olcsón.
Persze ha nagyobb a kereted, mégjobbak vannak.
5/9 anonim válasza:
Csak Snapdragon 400 van az S3 neo-ban és messze van ennél jobb vétel is 50ezer alatt.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm :) És a Samsung Galaxy Trend Plus-ról mik a vélemények?
2015. dec. 31. 00:13
7/9 anonim válasza:
Hardveresen mai szinten már elfogadhatatlan, legalábbis egy Androidos telefontól. Lassú processzor, kissé gyenge ram és akksi, ráadásul szoftveresen pedig KitKat-nél frissebb verziót már nem kapott. Nem ajánlatos megvenni, ennyiért inkább LG Spirit 4G vagy Doogee X5 Pro.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2015. dec. 31. 10:52
9/9 anonim válasza:
Ilyen árkategóriában ne a Samsung felé kacsingass, mert nem éri meg. Vannak Magyarországon még ismeretlenebb márkák (pl. Xiaomi, Meizu, Doogee), amik sokkal jobbat és többet nyújtanak alacsonyabb árkategóriában. Szerintem köztük nézz szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!