Mindig újraindul a telefonom?
Az astro filekezelő program segítségével akartam küldeni bluetoothon keresztül egy .apk-t.
Azonban ahogy kiválasztottam a bluetooth-t, azonnal kikapcsolt a telefon. Azt hittem csak egy pici hiba, akkor újraindult, bejött a főképernyő pár mp-re, majd újra kikapcsol, újra betölt, 2mp-ig van főképernyő, újra kikapcsol, és magától indul újra és újra.
Na de az igazi probléma ott kezdődik, hogy ha simán csatlakoztatom az usb kábellel a telefont a géphez akkor "készenléti üzemmódban" elkezd tölteni, azonban se a Sony PC companion, se a flashtool nem érzékeli.
(NINCS 0-ra merülve a telefon!)
Amikor felakarom csatlakoztatni(hangerő gomb le, illetve az usb kábel bedug) a kis jelzőfény elkezd rikító zölden világítani, mint ha sikerülne, de a gép mégse érzékeli.
Ilyenkor mégis mi a büdös kaki van? :D
Mert ha tégla lenne, ez biztos nem töltene, mivel már avval is volt szerencsém..
A telefon típusa: X-peria Ray
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!