Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen színű tok illik egy...

Milyen színű tok illik egy arany okostelefonhoz? ( Samsung Galaxy Grand Prime)

Figyelt kérdés

2015. dec. 29. 21:17
 1/5 anonim válasza:
89%
átlátszó. anyukámnak is arany a telefonja, és átlátszó a tokja, jól néz ki :) ha mindenképp színeset szeretnél, akkor fehéret vagy feketét, de semmiképp nem ilyen kéket meg lilát! :D
2015. dec. 29. 21:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen gusztustalan vagy hányás színű megfelel, nem fogja lerontani az arany készüléket.
2015. dec. 29. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Gyémántberakásos, de kérj hozzá rézfuxot is, hogy meglegyen az összhang. Komolyan aranyszinű telefon. Csak a giccs... Na de ha már az van és tetszik is akkor vegyél átlátszót, ha nem akarod mutogatni vegyél valami egyszerű színűt, fekete, fehér, szürke. Vagy egy fedelest.
2015. dec. 30. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is aranyszínű telóm van, fekete tokot vettem hozzá...szerintem ez a legbarátságosabb, vagy az átlátszó..

a fehér szín hamar letérdel.

2015. dec. 30. 10:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

3. válaszoló! Miért lenne giccses az arany színű telefon? A fekete talán jobb? :D Nem arról kértem ki a véleméynedet h tetszik-e a telefonom..

2016. jan. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!