Mi a véleményetek a Sony Ericsson vivaz-ról?
Figyelt kérdés
Megéri az árát?Jók a tulajdonságai?Még soha nem volt érintő képernyős telefonom.Nem lenne túl nehéz kezelnem?2010. márc. 24. 20:27
1/10 anonim válasza:
Nagyon jó telefon, csak nekem túl drága. Múltkor az egyik boltban kipróbálhattam, de nekem nem ér több,mint 100e Ft-t.
2/10 anonim válasza:
100e???
Akkor inkább vegyé Iphone-t.
3/10 anonim válasza:
sosem adnék 100 ezret 1 teloért,még 5 ezret sem...
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2010. márc. 28. 00:07
5/10 anonim válasza:
sztem jó teló de túl drága én ainót vettem az kinézetre jobban tetszik és olcsóbb is
7/10 anonim válasza:
Nkem Vivazom van és naggyyyon jó csak ajánlani tudom,mert mindenki az Ipone-t dicséri de sztem 1000000-szer jobb a vivaz.Gyögyörű képeket és videót készít de nem csak ebben jó! Szerintem megéri az árát!
8/10 anonim válasza:
sok 1 teloért annyit nem adnék ért sosem
10/10 anonim válasza:
Nagyon rosz telefon....Nekem ilyen telóm van elöszőr megvoltam halva érte most meg utálom mert mindig lefagy ,1 órát kell várni,hogy bekapcsoljon és nem érzékeny az érintőfelülete tehát eléggé meg kell nyomni hogy reagáljon...De most már rájöttem ,hogy a Sony Ericssont sose.Ennyi lóvét tuti nem ér meg garantálom ,hogy egy 30-at se!Ha már lehet választani én Nokiát vennék azok már telefonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!