Youtube app-ban amikor be akarok jelentkezni, kiírja hogy "gond volt a hálózattal (500) ", mit tegyek?
Figyelt kérdés
érdekes módon, csak kettő email címemnél írja ki ezt, a többinél nem, szóval nem hiszem hogy a nettel van a baj. nem igazán értem hogy miért, már utánanéztem, a google szolgáltatásoknál is letöröltem az adatokat, meg leállítottam, de nem segített.
amit végképp nem értek, hogy miért pont most. már évek óta használom ezt a telefont, és voltam már bejelentkezve azzal a felhasználóval a youtube-ban, és eddig semmi probléma nem volt, csak így most kb 1 hete, egyik napról a másikra, már nem tudok bejelentkezni pedig tudtommal semmi sem változott.
(+az alkalmazás legrégebbi verziója van fent, mert az új nem működik rajta.)
2015. dec. 28. 19:00
1/2 anonim válasza:
Bizonyos email cimeken követve vagy a rendörségen és valami gubanc lett nem megy át az adat rendesen igy hibát ad. Volt dolgod velük?
2/2 A kérdező kommentje:
öhm nem, ha minden igaz o.O
2015. dec. 30. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!