Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jailbreak-esek ti így szoktato...

Jailbreak-esek ti így szoktatok frissíteni?

Figyelt kérdés

Példa:

Mondjuk ios 9, backup kész, jailbreak...

Ha kijön a 9.1 felteszem, csinálokról egy backupot majd sima 9-et vissza teszem, és ha később jön ki az újra jailbreak akkor frissítem x jailbreakelem?

Remélem érthető mit akartam kérdezni xD

2015. dec. 28. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
"Ha kijön a 9.1 felteszem, csinálokról egy backupot majd sima 9-et vissza teszem" ennek mi értelme? A 9.1-en készített mentést nem tudom 9.0.x-en visszaállítani.
2015. dec. 28. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Az az értelme, hogy te jailbreakre vissza állhatsz mert általában mire kijön a jb eltelik egy kis idő szal lehet h mire a 9.1 feltörik neked az itunes már csak a 9.2 frissíti

Pl én most úgy cumiztam meg hogy 8.3 ról frissítenem kellet 9.2 re

2015. dec. 28. 13:33
 3/6 anonim ***** válasza:
A biztonsági mentés a fájlokról, az alkalmazásokról, és a beállításokról készül, nem az egész rendszerről. Tehát most hiába lenne 8.4-es mentésed, az egész rendszert nem tudnád visszaállítani, csak az akkori alkalmazásaid, fájljaid, beállításaid kerülnének bele a mostani rendszerbe.
2015. dec. 28. 13:53
 4/6 A kérdező kommentje:
szal nem úgy néz ki a dolog, hogy én mondjuk most 8.4 > frissítés 9.2 re akkor vissza sem tudok állni a 8.4-re? hiába van a backup?
2015. dec. 28. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tudsz visszaállítani, hiába van backup, az nem arra van. új verzió kiadásakor az apple szokott hagyni egy kis időt, amíg lehet downgradelni, de ez nem szokott sokáig tartani.
2015. dec. 28. 20:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát ez beszarás, jó hogy megkérdeztem akkor.

Köszi a választ.

Ios 8.3 vissza állnék pedig szívesen ez a 9-es valami nagyon szar, legalábbis a zene lejátszó része.

2015. dec. 28. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!