SOS Hogy tudom kiléptetni magam facebookról? Hogy minden eszközről léptessen ki? SOS
Figyelt kérdés
Bejelentkezve maradtam facebookon a telefonomon. Nem jó most,szervíz megcsinálja.De hogy lépjek ki a facebookomból? Régen volt olyan,hogy megváltoztattam a jelszót és megkérdezte,hogy léptessen -e ki minden eszközből. Most nem találom ezt. PLS segítsetek. nem szeretném ha vmi szerelő a privát dolgaimban kutakodna.
KÖSZI
2015. dec. 27. 17:04
1/3 A kérdező kommentje:
közben fiókot is függesztetem fel. a facebook alkalmazásból kiléptett a másik telefonomon, de a messengerben benne maradtam.
és amelyik a szervízbe megy, abból ugye nem tudok kilépni most, de benne maradt a messengerben bejelentkezve..gondolom a szervízesek nem kutakodnak annyira a privát dolgokban, de nem kockáztatnék
2015. dec. 27. 17:09
2/3 anonim válasza:
Ha minden igaz "beállítások" és itt: [link]
3/3 anonim válasza:
A szervizesek pont leszärják a facebookodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!