Android vagy IOS?

Figyelt kérdés
most Windows Phone-om van, de váltani szeretnék mert rengeteg alkalmazás nem található meg az Áruházban (köztük játékok) vagy ha igen akkor fizetősek.

2015. dec. 27. 16:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na ez a vita se lesz lezárva , eldöntve soha. Mindenki mondja magáét és tulajdonképp mindenkinek igaza van.
2015. dec. 28. 07:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha mindenféle vackot letöt valaki a mobiljára biztos lesz vele gond, legfontosabb hogy tudd is kezelni a mobilt amit veszel. Nem ésszerűtlenül mindent rátenni.
2015. dec. 28. 10:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem Lumia 640 van és egy ipad-om. Mielőtt ezeket használtam androidos telefonjaim voltak. Volt 80ezres Samsung, 50ezres huawei meg még volt 2 androidos telefonom. És azt kell mondjam hogy soha semmi pénzrt sem váltanék vissza androidra. 1-1,5 év múlva mindegyik belassult, óránként kellett használni a takarító programokat, 1- szer sem volt frissítés rájuk. És 4 telefonból 2 szoftverhibás lett. A 80ezres Samsung meg egy alcatel. iOS-nél és Windows-nál ilyenek sincsenek. Bár hogy az iOS vagy a Windows jobb nem tudom eldönteni de van 4 dolog amit hiányolok az ios-ben és az megvan a lumiában.
2015. dec. 29. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!