Ellopták az 1 hónapja vásárolt Samsung Omnia 2 PDA-mat. Előkerülhet?
Figyelt kérdés
Tettem feljelentést, de a rendőrségen nem mondtak semmi biztatót. Voltam a T-mobile-nál is, ott azt mondták, h olyan 50% esélyt látnak rá h megtalálják. Valamit tehetnék még vagy csak várhatom h hátha előkerül?
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 24. 16:39
1/6 anonim válasza:
Az attól függ, hol, mikor, ki, és hogyan lopta el. Sajnos, az Omnia nagyon is jól keresett telefon, népszerű is, tehát lehet, hogy nem kapod vissza. DE lehet, hogy utána kellene nézned a vaterán, hogy nem-e árulják ott, vagy a lopás helyszíne környéki boltokban.
2/6 anonim válasza:
Igazából Bp környékén 5 méteres pontossággal betudják mérni a mobil helyzetét (még ha ki van kapcsolva akkor is, bár akkor nem annyira), de ezt pont leszarják, minek foglalkozzanak vele, nekik nem lesz jobb.
3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen sajnos én is úgy vettem észre h tudnának segíteni csak nem nagyon akarnak... Pont ezért kérdeztem h tudok-e még valamit tenni h előkerüljön.
2010. márc. 24. 19:05
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan tegyél le arról hogy meglesz. Ha véletlen meglenne, az pokoli nagy szerencse!
5/6 anonim válasza:
Amúgy tesómnak egyszer ellopták a mobilját, és kb. 1 évvel később lett meg.
De természetesen az is csak véletlen volt, mert pont leszarták, hogy mi lesz.
6/6 anonim válasza:
én mindig előre gondolkodom, és amióta több barátomnak ellopták, ezért a tanulságukból már 3 éve telefonzár is van a telómon, méghozzá a telefonzárkód is, és a PIN kódom is nyolcjegyű!!!! gondolom te nem tettél rá telózárat! max annyit tehetsz, hogy letiltod a kártyát. elég szivás...szegény samsung...! :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!