Létezik egyáltalán olyan játék, amt elbír a navon platinum explorer?
Figyelt kérdés
Megvettem, az eladó azt mondta hogy nagyon jó, aztán még az internetből is kilép a "böngésző alkalmazás sajnos leállt" üzwnettel.2015. dec. 27. 09:18
1/5 A kérdező kommentje:
Mire jó? Lehet egyáltalán használni valamire?
Mert szerintem csak képeket mutat, annyiszor lefagy. Kár volt megvenni mi? :D
Jólvan na az a hülye az euronicsba azt mondta hogy naon f. sza direkt ő ajánlotta mert montam hogy azt adja ami "használható". A kis g. ci átb.szott
2015. dec. 27. 09:31
2/5 A kérdező kommentje:
Mire jó? Lehet egyáltalán használni valamire?
Mert szerintem csak képeket mutat, annyiszor lefagy. Kár volt megvenni mi? :D
Jólvan na az a hülye az euronicsba azt mondta hogy naon f. sza direkt ő ajánlotta mert montam hogy azt adja ami "használható". A kis g. ci átb.
szott
2015. dec. 27. 09:31
3/5 A kérdező kommentje:
Làtjátok, most is arról írok és olyan lassú a net hogy frissítés nélkül nem írta ki a kommenten, így meg 2× írta ki frissítéssel. Ez a tablet tényleg nagyon fos!
2015. dec. 27. 09:35
4/5 anonim válasza:
15e forint volt újkorában, edigitalnál 2.1/5-ös az értékelése. A vélemények nagyrésze szerint ipari hulladék. Ha nem néztél utána akkor így jártál
5/5 anonim válasza:
2013 nyarán a tesztek azt írták róla hogy ne várj tőle sokat.
Gondolom azóta sem javult meg.
A repülő autó kategóriával mindig is problémák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!