Mit tud egy iPhone amit a Windows Phone nem?
Csak hogy megnyugodj:
Semmit, az Iphone egy szar, ahogy minden telefon, ami nem Wp és nem Nokia.
A WP az isten meg a Nokia, a Symbian is istenkirály, csak a sok hülye nem tudna mi a jó.
:D gyorsan elhitted.
amúgy ennek a kérdésnek mi értelme van? :D
tényleg kb. annyi lehet, amire az első utalt...azt vártad, hogy valaki azt mondja, és így ne aggódj azon, hogyha nincs pénzed iPhone-ra, akkor kimaradsz bármiből is.
de ha kifezejetten a rendszerre fókuszálunk, akkor van 1-2 plusz kényelmi funkció, amit az iOS nem tud. például ott van az, hogy beállíthatod, hogy egy ideig ne kérjen felolásnál jelkódot, így ha 2 percenként nézed a telefont, nem kell folyton beírni a jelkódot.
ha már úgy mindennel együtt nézzük, alkalmazásboltot, és a benne lévő kínálat minőségét, akkor elég csúnyán elvérzik a wp. néhány alkalmazás egyszerűen hiányzik, 1-2 éve ígérgetik, hogy lesz, de azóta sincs.
ami meg van, olyan funkciók hiányoznak belőle, amik iOS-en, androidon teljesen alapvetőek. például gyári instagram alkalmazás hány éve is béta? legalább 2...még mindig nem lehet videót feltölteni...persze használhatsz alternatív appot, csak érdekes, ilyenkor nem hisztizik senki azon, hogy "jajj, hát én nem adom meg ilyen idegen alkalmazásban a belépési adataim, mi van, ha adathalász?"
ugyanez a gyári youtube alkalmazással. van rá alternatíva, de ilyenkor senki nem retteg az adatvédelem miatt.
facebook messenger-en még mindig nem lehet hívni...:D
lehetne még sorolni...de én is azt ismétlem, amit az első, hogy megnyugodj:
a windows phone a világ legjobb rendszere :D
Én most készülök megszabadulni a Lumia 630-tól. 14 hónapja van meg és most windows 10 van rajta, legfrissebb insider build (10586.36). Hatalmas a lemaradása szerintem... pedig ár érték arányba még így is szuper... de mindig csak igérgetnek már elegem van. legdurvább hiányosság számomra pl. a böngésző (Edge) kb. ugyanaz a kőkorszaki trágya mint az internet explorer ugyanúgy kidobál, lassú, rosszul tördel stb. sokak szerint csak azért van új neve mert az explorer rossz hírneve már a cég számára is ciki volt (ikonja is hasonló). ja persze, hogy nincs a rendszerre Chrome vagy Firefox vagy bármi értelmes böngésző. nincs egyáltalán Steam és Twitch.tv app se, ami nekem nagyon hiányzik. plusz még rengeteg app nincs rá vagy ha van akkor valami magánember által csinált rosszabb minőségű változat. na persze később majd jobb lesz mindig ezt mondogatják...
a saját Microsoft programok is jobbak, androidon és ios- en... pl. cortana, office, HERE maps. régebben ezek csak windows phone-on voltak de már ennyi előnye se maradt.
még lehetne sorolni de inkább nézd ezt a topicot, pont ezzel a témával foglalkoznak amit kérdeztél (külföldi windows phone fórum) :
ui.: de nézegethetsz piaci részesedést is, elég beszédes:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!