Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC One (m7) nem lenne autofocus?

HTC One (m7) nem lenne autofocus?

Figyelt kérdés

Habár fotózásnál probléma mentesen müködik az aoutofocus, videozás közben sehogy sem sikerült rávennem a camerát hogy focuszáljon automatikusan. Csak és kizárólag akkor volt hajlandó focuszánlí ha rátappintottam a kijelzőre.

ezek után letöltöttem egy másik alkalmazást a Play-ről (a Google Kamerát) ahol is tökéletesen működött az autofocus. Egyébként az alapértelmezzet beállításokat használom.

Nem tudom... van erre valakinek valamilyen megoldása?

Válaszotokat előre is köszi <3

2015. dec. 26. 11:14
 1/1 A kérdező kommentje:
A probléma megoldottam és ezt most azoknak írom akiknek ugyan ez a problémájuk:a camera beállításai között van egy Camera beállítás menüpont ahol is egy úgynevezett 'Lock focus during video' (sajnálom nem tudom hogy van magyarul) található. Aztat kell kikapcsolni :)
2015. dec. 26. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!