Szerintetek az Apple vagy a Sony termékek a jobbak?
az előttem szólónál a pont.
hogy lehet ilyent kérdezni? az oviban még megértem...
Az Apple-nél sokan menőznek, hogy milyen drága telefonjuk van, pedig igazából ők nagyrészt a márkát fizették meg. Erre elkezdenek azzal érvelni, hogy mennyire stabil és gyors a rendszer, nem laggol, nem fagy. Igaz, csakhogy a Windows Phone ugyanilyen, mégse kerül egy vagyonba, teljesen reális, megfizethető árban van, ráadásul közel sem annyira zárt, mint az iOS. Tudom, hogy a Windows Phone-nak semmi szerepe ebben a kérdésben, csak hasonlatként írtam.
A Sony javára elég sokminden írható: az Android nyitott, eléggé szabad rendszer, stílusosan az egyéni ízlésedre alakíthatod, szinte bármit tudsz vele csinálni. És bár eléggé hardverfüggő, ha megfelelően erős hardver van a telefonban, semmi gond, ez pedig egyre kevésbé luxus. A Sony-ból felsőbb kategóriás árban, mint amilyenek az Apple "cuccai", legfőképp a Z-sorozat dominál akár telefonról, akár tabletről van szó. Ezeknél meg nagyon megszokott dolog a vízállóság és a szuper kamera, főleg telefonban. Na meg ugye ott a japán minőség, nem mintha az amcsik rosszat csinálnának, de akkor is jobb az anyaghasználat.
Szóval szerintem is hülye kérdés, mert mindenki a sajátját favorizálja. Viszont aki nem ragaszkodik egyetlen márkához sem, csak a tudás számít neki, mint például Én, az reálisabban megmondhatja a dolgot. És Én például azt mondom, hogy egy felsőbb kategóriás Sony-val többre mész, jobbat kapsz a pénzedért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!