IPhone 6 vagy 6s?
Nem hát,250k-ba létezik ugyanolyan csúcskészülék Galaxy S6 edge néven.
Egyiket sem vennék.
Iphone 5 vagy 5s vagy 5c-t vennék , 100-120e ft között.
OFF:
Én meg ennyiért vennék egy Nexus 6-ot vagy egy Oneplus One-t és nem lenne gondom 4 évig telefonra...(én mondjuk 60K-nál nem költenék többet telefonra)
Megnéztem mäs telefonkkat is
Nekem eddig androidosok voltak csak és finoman szólva már tököm tele van ezekkel a szarokkal
Akármit csinältam velük mindig tönkre mentek,most is emiatt akarok cserélni
Nekem 16gb-s telefon elég,nem játszani akarok rajta stb.,nem kell a nagy tárhely és 6s-t már 180k-ért lehet kapni
Ha nem haragszol nem írom le az összes eddigi telefonom de igen azok általába felső kòzép kategóriát erősítették. Viszont én nem csak a sajat hibáimból tanulok,igyekszek másokét is figyelembe venni,több ismerősömnek is gondjai voltak a felső kategóriásokkal (android) is,és emiatt nem merem megvenni őket. Tudom lehet ugyanez a helyzet az iPhone-oknál is de azt mindenki tudja, hogy azok értékállóbbak ezért ha mégsem jön be,könnyebben túl tudok rajtuk adni,kevesebb kárral.
Másik válaszoló, nem tudom rám gondoltál-e,de nem pontoztalak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!