Ha vettem egy feltöltős kártyát és nem használom, rám terhelhetnek költséget? (Németo) és miért kamuhívogathatnak?
adatokat is kértek, aláírni is kellett szerződést.
de úgy volt, ha x ideig nem töltök rá, akkor inaktiválják.
kb 1-2 éve nincs feltöltve.
de folyamatosan kapok vagy reklám sms-eket a német Telekomtól
és érdekes mód, egy hete állandóan hívogatnak különböző német mobilszámokról, egy nap, kb 5 nem fogadott hívásom van, 5 különböző mobilszámról. egyet mertem felvenni, valaki mást kerestek, téves hívás volt.
hallottam már olyanról, hogy vannak amolyan kamuhívások, ha felveszed, megterhelik a számládat és fizethetsz rengeteget.
viszont nekem nincs előfizetésem, nem kaptam soha számlát sem..
"hallottam már olyanról, hogy vannak amolyan kamuhívások, ha felveszed, megterhelik a számládat"
Linkelj egy dokumentált esetet. Ja, az nincs. MIndenki csak "hallotta"...
köszi..
akkor mi lehet ez a rengeteg hívás német számokról...?
szóval van egy német telekomos sim kártyád, amin német telefonszámokról hívogatnak? mi ebben a különös?
ha 1-2 éve nincs feltöltve, akkor már más a dolog, mert ott is úgy működik, mint itthon. ha 1 évig nincs feltöltve, inaktiválják, de ha már 2 év is eltelik, akkor véglegesen törlik, és az a telefonszám újra kiadható lesz másnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!