A (z) Messenger működése sajnos leállt?!
Sziasztok...A telefonom egy ideje jelzett, hogy új rendszerfrissítés érhető el, ma tettem bele egy 16gb-os memória kártyát, mert nem volt hely, hogy frissítsem.
Frissítés után újra indítás stb, majd azzal a problémával találkoztam, hogy nem tudom használni a facebook messengert.
Amíg be írom a felh.név jelszó párost, addig működik, viszont amikor betölt és ki adja az utolsó üzeneteket, ott vége, semmit nem tudok csinálni, próbálom húzni a listát lefele, semmit nem csinál csak 2-3 mp után be zárt és az a hiba üzenet fogad, amit a kérdésnél már írtam. Nagyon sok mindent próbáltam már és ötletem sincs, hogy mit tegyek, órák óta ezzel b*sz*kszok.
Letöröltem, újratelepítettem, semmi...Töröltem a gyorsító tárat és az adatokat, semmi...Gyári adatok visszaállítását is próbáltam semmi. Nem tudom már, hogy mit tegyek. Ötletek? Valaki volt már így?
Ha ez számít:
Telefon: Prestigio Multiphone 545 Duo
Op.Rendszer: Android 4.4.2
Kínai-argentin mobil?!
Ilyet még nem hallottam.
Olcsó húsnak híg a leve!
A hiba a Messengerben és/vagy a rendszerben van. Jelentsd a dolgot, hátha kijavítják.
Már nálam is jelentkeznek hibák, nekem a 'Facebook' alkalmazás nem idul el. Ez sokakat érinthet, Google Play-en rengetegen panaszkodnak!
Esetleg töröld az alkalmazások frissítéseit és várd meg az újabb kiadásokat, amik megszüntetik a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!