Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja lehet a telefonomnak?

Mi baja lehet a telefonomnak?

Figyelt kérdés

Amikor bekapcsolom a készüléket semmi, majd használat után egy fűggőleges fekete csík jelenik meg, ami egyre csak torzabb lesz. Ha újraindítom, elmúlik, de mindig visszajön. Mi lehet ez és hogyan lehetne kijavítani.

Készülék: Microsoft lumia 435

Op rendszer: Windows Phone 8.1

A csík a screenshooton nem látszik

2015. dec. 24. 16:24
 1/3 Boda Gergő ***** válasza:
Valószínűleg a kijelző LCD kristály tartálya ereszt. Esetleg nem ejtetted le, vagy ütötted neki véletlenül valaminek mostanában? Esetleg ha táskában vagy zsebben hordtad megnyomhatta valami a kijelzőt. Vidd szervizbe, ahol kicserélik a kijelzőt.
2015. dec. 24. 18:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Igazából egy napja van meg, Jófogáson vásároltam! Elviszem szervízbe! Egybként minél többször lezárom a képernyőt annál furább lesz a csík!
2015. dec. 24. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam hogy nem használom a kikapcsoló gombot (mert csak onnantól jelent meg hogy lezártam a képernyőt) de nem használ..
2015. dec. 24. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!