Iphpne 5s gyorsan merül új akkuval is, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Ios 9.2,minden alkalmazast leallitottam fenyero minimumon van az akku par napos. semmi nem megy feleslegesen. Mi okozhatja a gyors merulest?2015. dec. 23. 20:11
1/7 anonim válasza:
Csinálj egy gyári visszaállítást.
2/7 bp1985 válasza:
"Gyári", vagy utángyártott akksi?
3/7 anonim válasza:
Na szóval akkor. Te egymagában nem tudsz iphone akksit cserélni tehát azt neked szervízben cserélték ki. Ha ott cserélték, be kell menned és érvényesíteni mert ugye arra vállalnak garanciát ha selejtes az akksi. Ha te csináltad meg valamilyen úton módon saját magad cserélted akkor meg nem kell csodálkozni. Ez nem xifeng mizu ilyesmi telefon hogy az akksit csak úgy lehessen benne cserélni.
Hívd fel a szervizeseket. És ennyi. Megoldják.
5/7 anonim válasza:
Még a 4s-en is megy, na szerintem pedig annak sok már de nem az 5snek.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én is ugyanezzel a problémával küzdök sikerült megoldást találni és ha igen hogyan??
7/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy gyorsan merül? Én Alcatel butatelefonról váltottam nemrég, amit 10-12 naponta kellett töltenem. Az iPhone 5S-emet 2-3 naponta kell tölteni. Igaz, hogy netezésre csak metrón/villamoson használom, akkor is messenger/email/facebook célokra. Telefonálni keveset telefonálok (átlag 5 perc/nap).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!