Samsung Galaxy A3 A300 milyen tapasztalatotok van vele?
Nem tudom, aktuális-e még a kérdés, mindenesetre válaszolok. :)
Lassan másfél hónapja van ilyen telefonom, én nagyon szeretem. Eddig nem fagyott (mondjuk nem is telepítem tucatjával az alkalmazásokat :)), akksija átlagos (naponta töltöm), a kijelző képe szép, a kamerával is megvagyok elégedve.
Mondjuk nekem ez a telefon szerelem volt első látásra, másikat néztem ki eredetileg, de ez volt mellette kiállítva és egyből megtetszett, hogy szakítottak az elmúlt évek tipikus samsungos vonásaival, meg hogy olyan szép vékony a készülék. Mondjuk olyan áron, hogy kidudorodik fényképező a hátlapból, de miután én műanyag tokkal használom, azzal pont egy vonalba kerül, így nem karcolódik....
Agyaltam az A5ön, de végül rájöttem, hogy bőven elég ez a méret, nagyobb telefonok nekem sehogy se esnek (biztonságosan) kézre.
Amit több helyen negatívumként olvasok róla, hogy fel van árazva ahhoz képest, amit tud - erről azért nem tudok nyilatkozni, mert én jelentős kedvezménnyel vettem.
Ja, ami picit szokatlan, hogy nincs rajta értesítő led... ez kis diszkrét fényűt belerakhattak volna azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!