Milyen telefont vegyek 50 ezer forint alatt?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom, hogy milyen érintős telefont vegyek max 50 ezerért. Az a lényeg hogy nagy képernyő legyen és ismert márka. Gondolok én Samsung, Huawei, Sony, LG, Lenovo.
Ami ilyen árban a legjobb, és ilyen 4.7-5.5" -osak legyenek. tehát ne kicsik. LG G4s et néztem ki. Van annál jobb?
2015. dec. 20. 17:56
1/8 anonim válasza:
van jobb, csak nem ebben az árban.
vedd meg nyugodtan, az egyik legjobb teló.
2/8 A kérdező kommentje:
Jah bocsi, LG G4c, nem s
2015. dec. 20. 18:37
3/8 A kérdező kommentje:
Jah de S bocsi, este van srácok xd
2015. dec. 20. 18:37
4/8 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2015. dec. 20. 20:45
5/8 anonim válasza:
Normális webáruházból nem kapsz 50 alatt G4s-t. A G4c szerintem nem rossz, vagy még esetleg Samsung Galaxy S3 Neo.
6/8 anonim válasza:
50 valahány ezer ft-ert lattam iphone 4et auchan(?)ban
7/8 anonim válasza:
Nagy kijelzővel ebben az árkategóriában nem sok készüléket fogsz találni (5,3" felett) Viszont a közepes kijelzőjű telefonoknál már több a választék. Ajánlom neked a Copodium weboldalát, ahol szétnézhetsz és értékeléseket is olvashatsz a telefonokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!