Lesz egy Huawei G8-as telefonom. Hogyan használjam az elején, mik a tippeitek és mik a teendők egy új telefonnál?
Figyelt kérdés
Tippek az akku töltéséhez? Esetleg appok amiket ajánlotok?2015. dec. 15. 21:42
1/4 anonim válasza:
Kisütni a mai telefonokat nem kell.Ha le van merülve csak simán töltsd fel. Appok amiket ajánlok: Aptodie - Ez egy appstore (csak akkor ajánlott ha felismered hogy mi vírus mi nem)Fizetős appokat ingyen letölthetsz vele,Surdoc - cloud tárhely(Ha most regizel akkor 100gb-ot adnak ingyen hozzá + bővíthető ingyen/pénzzel a tárhely.Most ennyi jutott eszembe :) Remélem segíthettem!
2/4 anonim válasza:
a legfontosabb, hogy olvasd el a kezelési könyvet. annak útmutatásai szerint kapcsold be először. töltheted bármennyit, már nem tesz kárt benne, régóta kitlálták az elektronikus védelmet.felesleges lemeríteni, csak használd, és este tedd töltőre, bármennyit is mutat..
a többibe belejössz.
van, aki éjjelre kikapcsolja, szerintem elegendő csak repülő üzemre állítani..persze, ha éjjel nappal hívhatnak, az más..
ezeknek az akksijai már atomerősek.
egyébként ez egy jó telefon.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
Igen felismerem, hogy mi vírus, mi nem :D, egyébként én a mobogene-re gondoltam, de majd azt is megnezem.
2015. dec. 16. 21:09
4/4 anonim válasza:
A mobogene nem teljesen megbízható.Nyomult régen a neten hamis reklámokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!