Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-hoz elég 16Gb?

Iphone-hoz elég 16Gb?

Figyelt kérdés

Most androidom van ami 16Gb és van rajta 11 app, kb 50 zeném és 1435 képem. Szeretnék Iphone 5s telefont ami 16Gb. Ha ennyi minden lenne rajta mint a mostani telefonomon, akkor elég lenne a hely? Nem filmezek rajta, nincsenek 3 percnél hosszabb videóim és csak pici játékokkal játszok ( candy crush és hasonlók) és le is törlöm őket ha megunom. Leginkább facebookozok,Instázok és viber/messengerezek, szóval csak ezekre használom viszont sokat fotózok.

Azt hallottam hogy eleve érdemes ha hónaponta jobb esetben rárakni a képeket a gépre vagy legalább a nem annyira fontos képeket a gépen tárolni, akkor ahhoz elég 16Gb nem?

Azt láttam hogy a 16GB és a 32GB között 20-30 ezer árkülönbség van, de ha nekem a 16Gb is megfelel szerintetek akkor felesleges a drágábbat, nem?

Köszönöm a válaszokat előre is! :)

2015. dec. 14. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:

Tárhelyileg lehet úgy nézni az iphonra mint az androidra?

Szóval ha 16GB(elvileg 12Gb ebben az esetben)akkor tényleg annyi lesz és nem foglal el helyet a speciális iphone alkalmazások? :)

2015. dec. 14. 19:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
körülbelül ugyanazzal kell számolni, szóval erre a használatra elegendő.
2015. dec. 14. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ha az elég volt ez is elég lesz. maximum ha sok képed lesz kitörlöd vagy lemented.
2015. dec. 14. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. dec. 15. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!