Melyiket érné meg megvenni? Iphone6, Iphone6s, Iphone6Plus, Iphone6sPlus?
Megérni egyiket sem, mert nem jó az ár/érték arányuk.
Viszont ha már feltétlen iphone vonalon akarsz mozogni, akkor keress fel egy olyan üzletet, ahol az 5. széria is bent van és tapicskáld végig őket. A 6-os ugyanis meglátásom szerint már túl nagy lett, nem lehet egy kézzel átérni a legtöbb embernek, így kétkezes telefont csináltak belőle.
én 2010 óta használok iPhonet, de nekem is az utóbbi évek iPhonejai nem tetszenek. nagy, egy kézzel nem érem át így meg számomra használhatatlan. csak azért mert most ez a menő, hogy gyártsunk tepsi telefonokat azért igazán kiadhatna már egy kisebb méretet is ilyen tudással.
a méretet neked kell látnod! ha eddig Samsung galaxy tabot használtáltelefonálásra az i plus se lesz szokatlan. azon kívül meg a penz számít. nekem nem érne meg negyed millió Ft-ot egy telefon ugy, hogy tényleg szeretem az Apple termékeket. ár érték arányban most talán a 6 jobban megéri és gyorsaságra már az is szerintem bőven jo, de ha meg pénz nem számít egyértelműen a legújabb mert azzal akar 4-5 évig is kibírod ha vigyázol rá! viszont szerintem ne a 16 Gb modellt vedd. ha kicsit is használod a telefont fotózásra, akár sorozatot nézni rajta ( mert egy i6on akár már lehet) nagyon gyorsan be fog telni.
remélem segítettem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!