Galaxy S4 replika? Mire kel odafigyelni?
Ott van, hogy replika. Alapból nem lehet eredeti....
Ugye nem csak én látom az ellentmondást???
az csak az en kerdesembe szol ugy... elnezest ha rosszul tettem fel a kerdest akkor...
tehat a hirdetesben annyi all h surgosen elado galaxy s4
ami a legbiztosabb, az az, hogy ha van rá módod, letöltessz egy antutut vagy ilyesmit, lefuttatsz esetleg egy tesztet, de akár ott meg is nézheted a specifikációkat(persze előtte neten nézd meg, hogy valójában minek kellene ott lenni).
ha replika lenne, akkor nagy valószínűséggel valami MediaTeK cucc lehet benne, esetleg a kijelző felbontása kisebb, bár ez nem feltétlenül van így, azért rendszerint qHD-s (540x960) felbontásúak szoktak lenni.
Ezt próbáld ki:
Teszteld le egy telefonnal.
A telóba írd be a híváshoz: *#06#
Akkor kiírja a IMEI azonosítóját, azt beírod a weblapra és megmondja eredetileg milyen telefonhoz tartozik. Ha a kettő stimmel akkor jó.
"tehat a hirdetesben annyi all h surgosen elado galaxy s4"
Ezt tipikusan a csalók írják, ne dőlj be neki, ettől az eladótol ne vegyél semmit, csak a balekot keresi, te ne legyél az!
ez bizony replika volt...koszonom az infokat.. a ti segitsegetekkel sikerult kideriteni :)
most egy galaxy j5 hirdetest talaltam.mi a velemenyetek errol a telorol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!