Hopsalappipó kérdése:
LG g3 vagy Huawei p8 Lite?
Figyelt kérdés
Kerlek fejtsetek ki a velemenyeteket. A normalis valaszokat koszonom2015. dec. 11. 17:29
1/3 Lájsz válasza:
Nagyon hajaz a kettő egymásra. Bár a P8 lite 8 magos,viszont csak 1.2Ghz-s,míg a G3 4 magos,viszont 2.5Ghz-n működik. A G3 kijelzője is nagyobb valamivel,illetve a felbontása kétszer akkora mint a P8 lite-nak,és a G3-nál míg az akku simán cserélhető,a huawei-é nem.
Leírás alapján egyértelmű G3.
Én G3-at használok immár 8 hónapja,és ne legyen félreértés,nem vagyok LG mániás,csupán annyi hogy ez alatt az idő alatt amit csak kigondoltam hogy egy telóval megcsinálható,azt az LG simán lezongorázta,így teljesen elégedett tulajként,tapasztalat alapján ajánlhatom.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt az igenyes es bo indokot... :D
2015. dec. 14. 15:05
3/3 Lájsz válasza:
Nagyon szívesen! Remélem segített a döntésben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!