Szerintetek megcsinálják nekem a telót?
Szal van egy Nokia 5800-ám aztán van, h vibrál a kijelzője, aztán az is igaz h egyszer-kétszer már leejtettem, de nem közvetlenül a leejtés után kezdte el a vibrálást.
Szal ha holnap beviszem, és van még rá gari, megcsinálják vajon?
Szia!
Természetesen meg fogják csinálni. Itt már csak az a kérdés, hogy kell-e fizetned érte... Nos ez leginkább a szervizes jóindulatán (és kisebb mértékben a hozzáértésén) múlik. Ha mondod, hogy dobáltad/leejtetted akkor szinte biztos, hogy az nem garanciális hibának minősül. Itt jön a jóindulat. Második lehetőséged, hogy nem mondod, hogy koppanni szokott a készüléked akkor alapból garanciálisként indul (persze megvan a reális esély rá, hogy rájönnek, főleg ha van külsérelmi nyom vagy pl össze van szakadva a telefon belseje). Ebben az esetben megkérdezik, hogy fizetősen is kéred-e a javítást...
Laci
Kicsit későn reagálok, a lényeg h bevittem, még a törött előlapot is kicserélték:D
Szal k*rva jó fej volt a gyerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!