Magyarországon vásárolt telefon használható Amerikában?
Figyelt kérdés
Egy kártyafüggetlen telefon, ha ott veszek egy sim-et és belerakom, működik?2015. dec. 9. 15:44
1/2 anonim válasza:
Nem minden esetben - legalábbis ha Amerikán az USA-t érted. Hiába tudja a készülék azokat a normákat ( frekvencia, technológia ) pl prepaides kártyák esetén az AT&T régebben elkövette azt a gonoszságot,hogy a SIM kártyát hozzárendelte az adott telefonhoz ( ami egy gagyi volt). Ritka egy baromság szeritem, de régebben így volt ( 2010-12) Tehát az adott "feltöltős" SIM kártyát csak a vásárolt olcsó (gagyi) telefonban használhattad. Előfizetéses kártyával ilyen gond nem volt. Verizon, illetve T-Mobile szolgáltatókkal nincs tapasztalatom, továbbá azt tudom mondani, hogy a Dél-Amerika béli szolgáltatóknál nem tapasztaltam ilyesmit.
2/2 anonim válasza:
+ infó: ha dobsz egy mailt az adott szolgáltató helpdesk-jére akkor el fogják mondani mi a stájsz. Nyugodtan kérd segítségüket, válszolni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!