Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha tegnap vettem egy Lenovo...

Ha tegnap vettem egy Lenovo A2010-es telefont a Media Marktban, de nem működik jól, akkor ha visszaviszem csak a cserére számíthatok vagy visszakérhetem a pénzemet is?

Figyelt kérdés
A hibája annyi, hogy ki-bekapcsolgat néha, amikor úgy gondolja és az érintőképernyő se mindig reagál egyből, csak többszöri "koppintásra", nem mindig, de előfordul. Ilyen hibával mit tudnak kezdeni? Mert az is felmerült bennem, hogy vennék egy másik készüléket, mert ezek után nem bízom meg ebben a gyártóban sem, csak nem tudom, hogy lehetséges-e a Media Marktban a beszámítás vagy a pénzvisszafizetés.

2015. dec. 9. 13:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utólsó. Nálad is a lenovo vacakol?
2016. febr. 15. 18:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem. Media tech 647.. 2 szimkártya, memokártya.

Számgép látja, rájöttem " hova kell " lépnem...

Rádió vacak, térerő talán. Zenét a memoról folyamatosan játsza.

Inkább mp3-mp4 miatt vettem meg.

2016. febr. 16. 22:09
 13/14 EagleHUN ***** válasza:

Pénz visszafizetés van! Csak nem szeretik reklámozni!

Ezért nem lehet megtalálni maximum állambácsi honlapjain.

Elhitetik veled hogy levásárolhatod, mert az nekik is jobban megéri, mint visszaadni a pénzt és ottmaradni a hibás készülékkel a levesben.

Ha valaki ezt szeretné és nem akarják vagy tagadják a fogyasztóvédelem kihívását kell megemlíteni és mindjárt lesz pénzvisszafizetés is!

2016. dec. 1. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Fogyasztóvédelemtől félnek.

Tesoba 1 fotómasinát vettem. Sok hibája volt, visszakaptam a lóvét.

Tudása nagyon kicsi volt, azt tudtam a vásárláskor.

Minden fotó után " elfelejtette az adott beállítást ". :(

Többi hibájára nem emlékszem.

Információnál beállítás stb, nézték. ( ez gép tényleg gázos, visszakaptam a pénzt )

Nem volt más dolog hogy vásárlás, és ráfizetés netán...

2016. dec. 3. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!