Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elhagytam a telefonom?

Elhagytam a telefonom?

Figyelt kérdés
Tegnap a tanítás után vártam a buszra, mikor jött, eltettem a mobilom (Sony Z3 compact). Anya ma telefonál be a volánhoz, hátha a buszon hagytam. Többször is negnéztem az út szélén a telefont, nincs ott. Ha hívom, kicseng, az akksit a vízállóság miatt nem lehet kivenni, a sim ugye benne van. Ha nincs a volánnál, mit tegyek? De én nem hiszem el, hogy tűnhetett el. A zsbeemből nem tud kiesni (azt érzem), arra sem emlékszem, hogy az ülésen hagytam volna, el nem lopták szerintem... Nagyon fura ez így, de hát csak úgy nem tűnhetett el:(

2015. dec. 8. 15:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha GPS és mobil adatkapcsolat aktív, Google fiók van a telefonodon, akkor "Android eszközkezelő" megmondja hol van, keress rá google-n.
2015. dec. 8. 15:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de sajnos nincs rajta... Viszont le lehet zárni, ha nem lesz meg, megpróbálom:)
2015. dec. 8. 15:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha GPS nem is aktív, de az adatkapcsolat igen, akkor is mobil cellás háromszögeléssel kb. 100 m sugarú körre megmondja, hogy hol van a telefonod.
2015. dec. 8. 15:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Illetve ki tudsz küldeni zárt képernyőre is üzenetet.
2015. dec. 8. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Nincs mobilnetem, de azért köszönöm, hát remélem meglesz...
2015. dec. 8. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ez baromi érdekes. A buszsofőr is furcsállta, miért cseng ki, ha valaki ellopta, a buszon ugyanis nincs... A rendőrségre 8 nap múlva megyek vissza, ha addig nem kerül meg, tehetek feljelentést. A képeim megvannak driveban, nincs annyi dolog rajta, de maga a telefon nagyon hozzám nőtt, nagyon nem tudom mi !egyen. Köszönöm a segítséget.
2015. dec. 8. 17:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Egyébként amit tudtam csekkoltam, minden képem rajta, az emailjeim olvasatlanok voltak, amíg meg nem néztem, ha valaki ellopja, nem töröl mindent róla?:(
2015. dec. 8. 17:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Megvan.:) Egy lány megtalálta az ülés alatt. Hihetetlen, ma vagy holnap vissza kapom. Köszönöm szépen a segítséget.:)
2015. dec. 9. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!