Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s6 kamerája érdekesen...

Galaxy s6 kamerája érdekesen viselkedik. Másnak is csinál ilyet?

Figyelt kérdés

Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy samsung g. S6-om, aminek a kamerája kattog ha megrázom a telefont (szemmel láthatólag mozog az egész lencse belül), és indításnál egy nagyon hangos (és cseppst sem bíztató) morgó/zúgó hangot ad ki.

Maga a kamera működik, gyorsan fókuszál, és a stabilizátor is jó. Viszont nem tudom, hogy mi lehet vele.

Ezért szeretném megkérdezni (elsősorban s6 tulajokat) hogy nem tapasztaltatok e hasonló problémát? Ha igen, akkor találtatok e rá megoldást?

Előre is köszönöm :)

2015. dec. 7. 21:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hali!

Igazság szerint nekem már több, mint egy éve gond nélkül működik így. (Sőt, ugye másfél).

Garancián sem csináltak vele semmit.

Elég idegesítő, ha tippelni kellene akkor sz OIS típushibája lehet, de ez van..

Neked is működik rendesen, miután elindult?

2017. jún. 28. 19:28
 12/14 anonim válasza:
Igen, de neha megesik, hogy hullamzik a kep :/
2017. júl. 20. 22:09
 13/14 Dinnye Gabika válasza:
Sziasztok látom már nem mostani a beszélgetés de nekem is ugyan ez a probléma a kamera bekapcsolása kis recsegős zúgással jár ez mi? És mi várható? Tönkre megy majd? Tegnap este kezdte el ugyan azok a hibák amiket le irtatok ha óvatosan megrázom a telót mint ha lötyögne vagy nem tom kerlek mondjatok vmit ti már tapasztaltak vagytok s6 edge ről van szó
2017. szept. 27. 06:44
 14/14 dante12345 válasza:
Szia nekem is ugyan ezt csinálja a Teló kb 3 Hónap utan kezdte el csinálni.Viszavitem szervizbe és ott ara hivatkoztak hogy csak fűkuszal azert adja ezt a hangot mert mozog a lencse ahogy fókuszál
2018. febr. 15. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!