Sürgős! Mi a véleményetek a Samsung s5230-ról?
Figyelt kérdés
Sok választ szeretnék. Aki válaszol annak megy a zöld kéz!2010. márc. 22. 14:35
1/13 anonim válasza:
Anyumnak van olyan, jó teló, sokat dícséri.
Én speciel, inkább spórolnék kicsit tovább, és az S8000-et választanám (sok mindenben többet tud). De per pill nem vágyom semmilyen telefonra, jó a régi.
2/13 A kérdező kommentje:
thx megy a kéz
2010. márc. 22. 14:44
3/13 anonim válasza:
[link] google első oldala, jajj istenem
4/13 anonim válasza:
ha csak arra kell hogy telefonálj legyen benne zene lejátszó, egy átlag kamera, és jól nézzen ki, akkor ajánlom, mert végülis könnyen kezelhető, nincs vele különösebb baj
5/13 A kérdező kommentje:
Thx megy a zöld kéz
2010. márc. 22. 14:51
6/13 anonim válasza:
Arra számíts hogy 3 hónap múlva jó ha ér 10000et.
És játszani se nagyon fogsz rajta.
7/13 anonim válasza:
Én is spórolnék a helyedben egy minőségileg jobb, megbízhatóbb telefonra. Én belenyúltam rendesen, január végén vettem, de már 2 hete szervízben van, mert folyamatosan kikapcsol magától, aztán bekapcsolni nem lehetett. Most várom, h menthető-e a helyzet.
8/13 anonim válasza:
rengeteg ilyen kérdés volt lapozz vissza. Na de, én is megvagyok vele elégedve teljes mértékben. Érintőpadja se gyenge, kamerája se, szép, elegáns, gyors és ha fogalmazhatnék így okos telefon.
Én 100% elégedett vagyok:)
9/13 anonim válasza:
Én anyumnak is ilyen telefonja van. Szereti nagyon. Én egyszer-kétszer használtam meg állítottam be rajta dolgokat. Szerintem is egész jó kis telefon, de nekem már elvből se kéne (Nokiás vagyok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!