LadyEsthelle kérdése:
Hogy férhetek hozzá a telefonszámokhoz?
Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia Mini Pro-m érintôkijelzôje nem reagál, így a képernyôzárat sem tudom feloldani, de vannak telefonszámaim a készüléken. Le tudom azokat valahogy menteni?2015. dec. 5. 21:26
1/6 anonim válasza:
igen, ha a sim kartyan vannak akkor csak tedd at masik telefonba vagy tedd fel a sony pc companion szoftvert amivel lementheted azt hiszem az kell a sonyhoz
a sync zone kell talan
kepek rola itt
2/6 A kérdező kommentje:
Itt a baj: a telefon memóriájában vannak. MediaMarkt Okospont nem tudott mit kezdeni vele.
2015. dec. 5. 21:39
3/6 anonim válasza:
Tudatos felhasználóként nyilván szinkronizálsz a gugli fiókba, tehát a számaid ott lesznek a gmail névjegyzékben.
4/6 anonim válasza:
Egyreszt, ahogy emlitettek, megnezed a google fiokodban, masreszt ugy emlekszek, az a telefon alapbol kezeli a otg kabel - usb eger kombinaciot, szoval, rakotsz egy egeret, es azzal fel tudod oldani a kepernyot.
5/6 A kérdező kommentje:
OTG-t nem támogatja és nem szinkronizáltam guglival, mert azidőtájt nem volt internet kapcsolatom. Kövezzetek meg
2015. dec. 6. 11:53
6/6 anonim válasza:
az otg dolgot probaltad? Csak azert, mert a leirasok alapjan a otg-pendrive-t nem tamogatja, es mintha en is hasznaltam volna teszteleskeppen egeret az enyemen. (Ami most fogalmam sincs hol van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!