Lg g4 vs iphone 6+?
iPhone, nem vitas.
- mert az iOS egy hivatalosan tamogatott operacios rendszer, a telefon araban benne van a szoftver ara is.
- az Android egy nyitott operacios rendszer, szornyen instabil, nincs tamogatas 6 honap utan (csakran nincs tamogatas mar rogton a vasarlas utan sem), stb.
- iPhone az USA-van volt tervezve
- az android telefonok 99%-a kinaban van tervezve, nem gondoljak at egyaltalan hosszutavra, csak eppen annyira hogy holnap el tudjak adni aztan puszi, a vasarlo mergelodjon
- iPhone: iCloud, iMessage, Facetime, Notes, hardwer csengokapcsolo, +100 dolog ami tetszeni fog
- Android: bosszanto hardware hibak, meg bosszantobb szoftver hibak.
STB.
Az igaz hogy az iPhone drágább, de gondoljunk csak bele, mennyit fog tartani egy androidhoz képest, bőven kiszolgálja magát.
Én konkrétan ugy jártam hogy 5 android telefonom volt 2 év alatt, amig annyira fel nem bosszantott hogy azt mondtam elég legyen, kidobtam mind és vettem iphonet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!