Lg g4 vs iphone 6+?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb készülék és miért?

2015. dec. 5. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:

iPhone, nem vitas.

- mert az iOS egy hivatalosan tamogatott operacios rendszer, a telefon araban benne van a szoftver ara is.

- az Android egy nyitott operacios rendszer, szornyen instabil, nincs tamogatas 6 honap utan (csakran nincs tamogatas mar rogton a vasarlas utan sem), stb.

- iPhone az USA-van volt tervezve

- az android telefonok 99%-a kinaban van tervezve, nem gondoljak at egyaltalan hosszutavra, csak eppen annyira hogy holnap el tudjak adni aztan puszi, a vasarlo mergelodjon

- iPhone: iCloud, iMessage, Facetime, Notes, hardwer csengokapcsolo, +100 dolog ami tetszeni fog

- Android: bosszanto hardware hibak, meg bosszantobb szoftver hibak.

STB.

2015. dec. 7. 16:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segitséget :) bár nekem is tetszik az iphone viszont szerintem nagyon túl van árazva:(
2015. dec. 7. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy az iPhone drágább, de gondoljunk csak bele, mennyit fog tartani egy androidhoz képest, bőven kiszolgálja magát.

Én konkrétan ugy jártam hogy 5 android telefonom volt 2 év alatt, amig annyira fel nem bosszantott hogy azt mondtam elég legyen, kidobtam mind és vettem iphonet.

2015. dec. 8. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!