Microsoft Lumia 535 tárterületsegéd?
Figyelt kérdés
Minden képet és zenét átraktam a memóriakártyára amely 8GB(a telefon memóriája is 8GB)és még mindig a 8 GB-bol csak 900MB a szabad ha csatlakoztatom USB kábellel a számítógéphez nincs semmi a telefon memóriáján, ez miért van hogy hogy 7GB foglalt és nem tudom mire!?2015. dec. 5. 10:31
1/3 Emberek válasza:
Az új képek mentési helyét állítsd be a memóriakártyára, onnantól fogva oda fogja menteni. Egyébként meg azért nem látsz semmit a telefon memóriájából, mert valószínű kód van a zárképernyőn. Muszáj feloldani a képernyőt, hogy lássad a telefonmemóriát
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ezekre már rájöttem, be is van már állítva a mentés mem.kártyára, és ha nem oldom fel a záróképernyőt akkor egyáltalán nem birom megnyitni se a telefon, se a mem.kártyát, de ettől függetlenül is nem tudom hová használódott el a 7GB memória, vagyis van egy sejtésem belementem az adatforgalmi segédbe ami nem tudom mi és onnan a megoszlásba, és ott rögtön az első Internet Explorer 6,32GB? Miért ilyen sok? És mi az az adatforgalmi segéd?
2015. dec. 5. 12:23
3/3 anonim válasza:
Az adatforgalmi segéd megmutatja hogy mennyi netet használ egy-egy program, a tárterülethez semmi köze. Szerintem a sok app-tól lehet (vagy egy nagyobb apptól pl: Asphalt 8)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!