Kinek mi a véleménye az Iphone 4S-ről?
Figyelt kérdés
2015. dec. 4. 20:57
1/6 anonim válasza:
Amilyen régi, olyan drága...
A maga idejében egy kimagaslóan jó telefon volt, most már a főbb célcsoport a tizenévesek, akik még mindig azt hiszek, hogy ettől istenkirályok lesznek.
Ennek ellenére amit nyújt, azért az árért droid/wp kategóriában újabbat és jobbat lehet szerezni.
2/6 anonim válasza:
Jó telefon volt. 2011-ben vettem és 2013-ban eladtam, mert már akkor elavult volt szerintem.
3/6 anonim válasza:
nekem az van 4 éve, a maga idejében nagyon jó telefon volt, bár én a mai napig használom. Igazából támogatás van rá (legújabb IOS), nem villámgyors sokszor, de teljesen jó.
5/6 anonim válasza:
Tényleg megvennéd más levetett vackát? Vagy azt gondolod, adna bárki is 20 dollárnál többet egy elavult dologért?
30 dollárért adnak manapság olyan telókat, melyek sz.rrá verik az általad kérdezett készüléket.
Újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!