Honnan lehet megtudni, hogy snapchaten screenshotolta vki a képet?
Figyelt kérdés
2015. dec. 3. 18:19
2/10 A kérdező kommentje:
Most komolyan. Az egyik osztálytársam mondta reggel, hogy ő megkeresi az iskolatársát mert nagyon zavarta, hogy screenshotolta a képeit snapchaten
2015. dec. 3. 18:25
3/10 anonim válasza:
Teljesen komolyan mondom. Ha azok a bitek elhagytak a telefonod, a sorsukrol semmi informaciot nem tudsz szerezni. Ez nem papir, hogy a fenymasolas utan percekig melegebb marad.
4/10 anonim válasza:
Sehogy. Ugyanugy ahogy azt sem tudod mikor fenykepez le teged az utcan, mert nem marad semmi nyom.
5/10 anonim válasza:
Lehet tudni, hogyha csinált képernyőfotót.
2 féle képpen is:
1. Ha közvetlenül küldted a képet,akkor kapsz róla értesítést, ha csinál screenshotot.
pl: "xy took a screenshot!"
Ha félrehúzod a chat részre, látni is fogod: [link]
2. Ha 'My Story'-ba raktad ki, és azt screenshotolta valaki, arról nem kapsz értesítést. Viszont ha megnézed hogy kik nézték meg, a neve zöld színnel lesz kiírva és lesz mellette egy zöld kis jel is:
6/10 anonim válasza:
#5: Es olyankor mi van, ha repulo uzemmodba teszem, screenshotot nyomok, kitorlom a gyorsitotarat, majd visszakapcsolom?
7/10 anonim válasza:
Nem tudom, de őszintén szólva nem hiszem hogy túl sokan csinálnának ilyesmit. Sőt... :D
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. dec. 4. 20:21
10/10 Imrici válasza:
Csak egyet nem értek!
Tudom én vagyok a bunkó.
Ki mit csinált az ő mi lónak a faszájával?
Fiatalok! Fiatalok! Egyszer még lesztek ti is öregek!
Adja az ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!