Androidos telón eltüntek a gigabájtok?
Figyelt kérdés
Most vettem egy új androidos telefont. Az interneten azt írták, hogy 8GB belső memória. A fájlkezelőben telefonmemória: 5,26GB a teljes memória és ebből 5,2GB szabad. A beállítások/alkalmazások/letöltöttbe azt írja, hogy 736MB foglalt és 172MB szabad ami nagyon kevés (pedig mindent az sd kártyán tárolok). Hol vannak a gigabájtok?? Mit lehet vele csinálni???2015. dec. 3. 17:41
11/11 A kérdező kommentje:
Pontosan ez a bajom! :) Ezt magyaráztam már az elején. Egyébként igen, új teló és garis, fekete pénteken vettem. Lehet hogy írok nekik, de sztem ezért nem cserélik ki, mert gondolom direkt csinálták ilyen szarra.
2015. dec. 4. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!