IPhone csere Samsungra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Iphone 5s től csak iPhone készülékeket használok a mai napig nem is szerettem volna más telefont eddig, jelenleg egy 6s Plus 128GB készülékem van de mélyen elgondolkodtam a cserén, egy Galaxy s6 edge plusra cserélném le. Szerintetek megéri? Elég rég volt a kezemben androdios telefon annó még a galaxy s3 am cseréltem le iPhone-ra azzal az indokkal hogy laggos lassú telefon volt. iPhonnal nincs jelentősebb bajom ami megfogott a Galaxy s6 ban az a gyönyörű kialakítás és azért valljuk be a andorid sokkal testreszabhatóbb, bár ha ennek az az ára hogy fél év múlva belassul akkor nem cserélem le.. Előre is köszi!
2015. dec. 3. 16:31
1/5 anonim válasza:
Jó a samu, de 2 év múlva dobhatod ki.
Az iPhone 6S 2 év múlva is a toppon lesz.
3/5 anonim válasza:
Ez nem az Android hibája,Samu esetén a TouchWiz miatt van a belassulás.Az 5S-t szerintem Nexus 6-ra cseréld le mert akkor fél év múlva nem kell azon gondolkodnod hogy mire cseréld majd az S6-ot...
4/5 anonim válasza:
A Samsung még az androidos mezőnynek is a legalja. Egy iPhonet én nem cserélnék le valami droidos szutyokra, főleg nem egy olyanra, ami még drága is. Meg fogod bánni.
5/5 anonim válasza:
Az életben nem cserélném le. Vissza fog még sírni a gyors, stabil rendszert iPhoneon.. És igen, fél éven belül egy lassú szar lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!