Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri samsung galaxy s4...

Megéri samsung galaxy s4 minit venni?

Figyelt kérdés
Valaki leirna a hátrányait ha van és hogy nem e csalódott benne mennyire súlyos a hátrányai (ha van)? mikor kezd el romlani a teljesítménye gyakran kell szervizelni ? Kb ennyi (kicsit sok xD de azért tudni akarom mielőtt megveszem) meg még annyi hogy játékokat hogy viszi ? Pl dead trigger 2 highon megy ? Modern combat 5 megy előre is köszi (az értelmes választ :D :) )

#játék #samsung galaxy S4 mini #Samsung galaxy s4 mini vélemény
2015. dec. 2. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:

Hátrányai?

Elavult 2 éves hardver, ennek ellenére baromi drága.

Ennyi pénzért kapsz Meizu M2-t, minden szempontból lekörözi.

2015. dec. 2. 16:11
 2/8 anonim válasza:

Ne halgass az elsőre.

Nekem 2 éve van meg és szó szerint egyetlen probléma se volt vele.

Neaggódj játékok terén. Nem találkoztam még ojannal amit nem vitt volna.:)

en ajánlom az s4 minit :)!

2015. dec. 2. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egy szóval nem mondtam hogy rossz telefon. De mint te is írtad, már 2 éve megvan. Akkor baromi jó ajánlat volt, de ma már ennyi pénzért (~50 ezer) kapsz jobbat is.
2015. dec. 2. 21:32
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) ! Még meggondolom ;) valóban 50k tényleg sok (nekem) ha esetleg valami hasonló kaliberűt tudtok mondani max 45k ért (legalább 1gb ram ; android 4.1 vagy jobb ; 1.3 quad core vagy jobb de lehet 1.6 dual core vagy jobb kb ennyi meg vaku és első hatcso kamera legyen ) köszi előre is
2015. dec. 3. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt ajánlom, amit először is írtam. Meizu M2.

5" HD kijelző, 2 giga ram, MediaTek MT6735 4 mag, 1,3ghz, 16 giga bővíthető tárhely, 13Mpx kamera, leddel, elöl 5. LTE, OTG, Dual Sim, Android 5.1

Ez 1 év magyar garanciával, függetlenül 40 ezer forint.

Én a nagytestvérét használom, az M2 Note-ot. Tulajdonságilag majdnem azonos. Nagyobb, 5,5" FullHD kijelző, ehhez mérten erősebb processzor, kéttónusú Led. Ő 10 ezerrel drágább.

Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, kategória legjobbja, bátran ajánlom. A memóriakezelése briliáns, akadás, lagg, crash nem fordult még elő 3 hét alatt.

A 3100 mAh-s aksiról ne is beszéljünk, amivel 5-6 óra kijelzőidőt vidáman el lehet érni!:)

2015. dec. 3. 23:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Már bocs nem akarlak megsérteni de én jobb szeretem a márkásakat amúgy igazad volt most találtam sony xperia e4g-t ami teljesen szimpatikus számára úgyhogy azt választom (sajna az s4 mini tényleg drága :/ )
2015. dec. 5. 10:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Márkás ez is, csak nem itt, és még nem elterjedt. Éppen ezért tud olcsó lenni. Míg Samsung, Sony, LG, Apple a marketingre fekteti a hangsúlyt, ezért el is kérik érte a pénzüket, mert egyrészt megtehetik, mert ők "ők", másrészt meg reklámokba fektetett tőkét vissza kell szerezni.

Ellenben, ezek a kínai eredetű céget ilyennel nem nagyon foglalkoznak, így szinte anyag áron tudják adni a termékeket. Sokkal olcsóbb is lenne, ha a magyar kormány nem nyúlná még le a maga részét a kis 27%-os áfájával.

De a magyar ember ilyen. Hagyja magát becsapni, és hagyatkozik a megszokásokra, fél újítani, mert "úgy is átvágják". Valamilyen szinten megértem, mert sajnos ilyen társadalomban kell felnőnünk, ahol ez a természetes. De ha kicsit informálódsz, körbenézel, utánaolvasgatsz, láthatod, hogy néha tényleg arany az, ami fénylik.

2015. dec. 5. 11:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Igaz sajna (ez szép volt :D ;) :) de ezért választottam sonyt mert az japán ha jól tudom és nem okozott még csalódást és tapasztaltam már élőben is sony vs samsungot és a sony jobban bírta pedig. Gyengébb procija. volt de azért köszi ;)
2015. dec. 6. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!