Megéri samsung galaxy s4 minit venni?
Hátrányai?
Elavult 2 éves hardver, ennek ellenére baromi drága.
Ennyi pénzért kapsz Meizu M2-t, minden szempontból lekörözi.
Ne halgass az elsőre.
Nekem 2 éve van meg és szó szerint egyetlen probléma se volt vele.
Neaggódj játékok terén. Nem találkoztam még ojannal amit nem vitt volna.:)
en ajánlom az s4 minit :)!
Azt ajánlom, amit először is írtam. Meizu M2.
5" HD kijelző, 2 giga ram, MediaTek MT6735 4 mag, 1,3ghz, 16 giga bővíthető tárhely, 13Mpx kamera, leddel, elöl 5. LTE, OTG, Dual Sim, Android 5.1
Ez 1 év magyar garanciával, függetlenül 40 ezer forint.
Én a nagytestvérét használom, az M2 Note-ot. Tulajdonságilag majdnem azonos. Nagyobb, 5,5" FullHD kijelző, ehhez mérten erősebb processzor, kéttónusú Led. Ő 10 ezerrel drágább.
Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, kategória legjobbja, bátran ajánlom. A memóriakezelése briliáns, akadás, lagg, crash nem fordult még elő 3 hét alatt.
A 3100 mAh-s aksiról ne is beszéljünk, amivel 5-6 óra kijelzőidőt vidáman el lehet érni!:)
Márkás ez is, csak nem itt, és még nem elterjedt. Éppen ezért tud olcsó lenni. Míg Samsung, Sony, LG, Apple a marketingre fekteti a hangsúlyt, ezért el is kérik érte a pénzüket, mert egyrészt megtehetik, mert ők "ők", másrészt meg reklámokba fektetett tőkét vissza kell szerezni.
Ellenben, ezek a kínai eredetű céget ilyennel nem nagyon foglalkoznak, így szinte anyag áron tudják adni a termékeket. Sokkal olcsóbb is lenne, ha a magyar kormány nem nyúlná még le a maga részét a kis 27%-os áfájával.
De a magyar ember ilyen. Hagyja magát becsapni, és hagyatkozik a megszokásokra, fél újítani, mert "úgy is átvágják". Valamilyen szinten megértem, mert sajnos ilyen társadalomban kell felnőnünk, ahol ez a természetes. De ha kicsit informálódsz, körbenézel, utánaolvasgatsz, láthatod, hogy néha tényleg arany az, ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!