Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android problémák, szakértők,...

Android problémák, szakértők, segítene valaki?

Figyelt kérdés

Halisztok.

Teljesen amatőr vagyok ám voltam annyira buta bele fogtam rootolni a telefonom. Galaxy J5ről van szó. Nem is volt semmi gond,ám meguntam a rootot de sehogy nem tudtam törölni kINGROOT nevű programot amivel rootoltam,gondoltam benyomom a knox védelmet azt majd cselekszik,hát nem így történt. Kiírta hogy újraindítás szükséges,ki is kapcsolt sikeresen,ám vissza kapcsolni nem tudott. Odáig jut el hogy samsung logo. Ez 2 percig kb látható,majd újra indul és megint csak eddig jut. PC nem tudja telepíteni a telefont állítólag nincs megfelelő driver,amúgy msm8960 nevet adja neki.

Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni.

2015. dec. 1. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
2015. dec. 1. 18:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt buktad. Ha mákod van és senki nem kérdezi akkor vissza viheted és gariban cserélik, de amúgy ha megtudják hogy rootoltad akkor BUKTAD A GARANCIÁT is.

Szóval kár volt. Ezzel már nem lehet semmit tenni.

2015. dec. 1. 20:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom hogy vissza lehet vinni. De ezt legvégső esetben akarom. Nincs kedvem heteket várni rá.
2015. dec. 2. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor átfogalmzom. Kinyírtad a telefont, összeomlott a rendszer, egy darab papírnehezék lett, szóval ennyi.
2015. dec. 2. 18:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Megváltozott ez a netes társadalom. 5 éve mikor még anyu nyakába ülve vártátok a télapót,egész más volt. Nem volt ekkora különbség a netes és a valódi életben létező énetek között.
2015. dec. 3. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!