Elfelejtettem a feloldó mintát mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mindenhogyan be próbáltam húzni de nem jó sehogy sem,és már nagyon kezd idegesíteni és még a gmailt sem tudom (Vodefone785)2015. dec. 1. 15:29
1/6 Tengor válasza:
Csinálj egy gyáriviszaállítást rajta. Az adatok egy része elveszik, de legalább megint működőképes lesz.
Ezen kívül légy körültekintőbb az olyan adataid megjegyzésével kapcsolatban, amik ilyen eszközökhöz kapcsolódnak.
2/6 anonim válasza:
hát persze :D hogy lehet elfelejteni valami olyasmit, amit naponta 10-20x használsz? vagy csak havi 1x szoktad feloldani a telefont? vidd be a vodafone-hoz, ha igazolod, hogy a tiéd, biztosan segítenek.
3/6 A kérdező kommentje:
De,nem tudom hogy kell így feloldó mintán kereszül:(
És nem rég kaptam,még kártya sincs bent :D
2015. dec. 1. 15:34
4/6 Tengor válasza:
Feloldó mintán keresztül sehogy. Felmégy a netre, megnézed a leírást, hogy hogy kell gyári visszaállítást csinálni és annyi. Valami gombkombináció lesz.
5/6 bp1985 válasza:
Kérdezd meg a tulajdonosát, ő tudni fogja.
6/6 Trevor. válasza:
Pont emiatt váltottam át a mintáról PIN kódra. Sokkal jobb megoldás és nincs ilyen hülye korlátozás.
A DPS Dream 9-nél még recovery menüből sikerült a wipe data factory, de az azutáni Concorde Tab One tabletemet vissza kellett küldenem szervizbe, mert nem volt rajta recovery mód...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!