Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6-os készüléknél a...

Iphone 6-os készüléknél a NINCS SZOLGÁLTATÁS hiba jelent meg, kevesebb mint egy hónap után. Nem szolgáltatónál vásároltam, de azt mondták új volt a készülék! Mi lehetett a hiba oka? Hogy tudom leellenőrizni, hogy a készülék nem-e lopott?

Figyelt kérdés
A készüléket a Mobil és Laptop Shop-ban vettem ( senkinek sem ajánlom, országosan több üzletük is van). A telefonon volt vodafone-os garancia, mivel függőként vettem, de már lassan 2 hónapja a szervizükbe van, és fogalmam sincs mit mahinálnak vele. Nagyon kezd gyanússá válni a dolog! A készülék majdnem 200 ezer Ft volt, amit alig egy hónapja használtam! Kérdezem én: Lehetséges, hogy a telefont már ők is lopottan vették át? Mégis csak több üzletet működtetnek országosan, ilyet megengedhetnek maguknak?

2015. nov. 30. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:
A Vodás papírjai megvannak a készüléknek? Az alapján ki tudod deríteni hogy lett vásárolva egy összegben vagy részletre, illetve a tulajt is meg tudod keresni az alapján. Ha nincsnek papírjai akkor lehet hogy vagy lopott vagy részletre lett véve de nem fizettek ezert letiltattak a készüléket.
2015. nov. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!