Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben rosszabb az OEM telefon...

Miben rosszabb az OEM telefon a rendestől?

Figyelt kérdés

A GSMLine oldalán láttam egy telefont OEM "csomagban", amihez nem jár az eredeti doboz, garancia sincs hozzá, és német nyelvű.

Az lenne a kérdésem, hogy ezeken kívül van-e még valami hátránya a dolognak, illetve lehet-e rá rakni Magyar vagy Angol nyelvet?

Előre is köszi!

2015. nov. 29. 20:10
 1/8 bp1985 ***** válasza:
Ismeretlen forrás. Nem éri meg.
2015. nov. 29. 20:21
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk az eredeti árnak az 1/10-e? (13.000 FT)
2015. nov. 29. 20:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Tudom elég röhejes az ár, de ha jól tudom akkor Mo.-n tartós terméket 3 napig vissza lehet cserélni, ha nem vagyok megelégedve a termékkel.
2015. nov. 29. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
nincsenek tartozékok, nincs doboz, ismeretlen forrás...
2015. nov. 29. 20:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Aha értem, illetve lehet rá rakni úr ROM-ot?
2015. nov. 29. 20:42
 6/8 A kérdező kommentje:
új*
2015. nov. 29. 20:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Ellentmondasz önmagadnak:

egyszer:

OEM "csomagban", amihez nem jár az eredeti doboz, garancia sincs hozzá,

másodszor meg:

de ha jól tudom akkor Mo.-n tartós terméket 3 napig vissza lehet cserélni

Tehát akarsz venni egy ki tudja honnan származó (lopott, raktárablakon kimászott, teherautóról leesett) telefont, amiről magad írod, hogy doboz és garancia nélkül...

És utána emlegeted a 3 napos cseregaranciát.

Ilyen nincs, ha kifizetted, és az ajtóból visszafordulsz, hogy mégsem kéred, már akkor le fogják tagadni, hogy ott vetted.

2015. nov. 30. 00:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Aha értem, akkor hagyom az egészet, köszi szépen!
2015. nov. 30. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!