Meizu m2 note vagy Xiaomi redmi note 2 éri meg jobban?
Szerintetek melyikkel járnék jobban?
Itt most nem a papír formára vagyok főként kíváncsi hanem a tapasztalatokra.
Én 2 hete Meizu M2 Note tulaj vagyok, és teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Baromira jó a memóriakezelése, az üzemideje, nem fagy, nem laggol, jól optimizált a szoftver.
Kamerája is teljesen megfelel a kategóriájában.
Én is vacilláltam a két telefon között, végül főként az üzemidő, a szebb kijelző, és a forma miatt döntöttem ez mellett, meg mert egy 10-essel olcsóbb.
Redmi javára szól az FM rádió, Infra port, és az erősebb processzor. És, hogy lelehet szedni a hátulját, mondjuk engem ez személy szerint pont nemérdekel, eddigi telefonjaimnál is csak addig szedtem le, amíg betettem a SIM és a microSD kártyát.
A helyedben viszont várnék a Redmi Note 3-ra, nemrég jelentették be, baromi ütős lesz, kb. ugyan olyan áron.
Hello nézegettem a redmi 3-akat és külföldről már úgy láttam beszerezhető.
Például itt erről az oldalról megérné e megrendelni: [link]
Amúgy szerinted változott annyit, hogy megérje e ezt megvenni?
Mert eddig Meizu m2 fele hajlottam, de ez most megtetszett.
Ha jól tudom még nem jelent meg, csak előrendelni lehet, viszont megéri várni.
Ujjlenyomatolvasó, 4000mAh akksi, 32 gigás verziónál 3 giga ram, stb, kb azonos árért.
Én 2 hete vettem M2 note-ot, rá egy hétre bejelentették a Redmi Note 3-at. És bár baromira megvagyok elégedve a Meizuval, tényleg tudom ezt is ajánlani, azért vártam volna rá, ha tudom, hogy jön.
Inkább a note 3.
A metal is brutál jó telefon, viszont szerintem a note 3 szebb és várhatóan olcsóbb is lesz. :) Meg én a miui-t is szeretem.
Xiaomi-t egyébként az ibuygou-ról érdemes rendelni, mert náluk eddig nem hallottam olyanról, hogy vámolták volna.
De van sok kínai webshopnak eu raktárja, plusz a hardveraprón is vannak akik itthon árulják garanciával és nagyon jó áron plusz nagyon korrekt eladók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!